Val de Vienne 3 t/m 6 april 2017

SCHRIJF JE NU IN…..

De traditionele voorjaarstraining die al veel talenten heeft voortgebracht!

Trackdays4all organiseert alweer 18 jaar lang de traditionele voorjaarscircuittraining op het Circuit du Val de Vienne. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé grootste en populairste voorjaarstraining van het jaar met meer dan 180 deelnemers!
Open voor beginners – classics – ervaren – wedstrijdrijders!
Het circuit is gemakkelijk en snel aan te rijden en is gelegen in een prachtige streek vlakbij het pittoreske dorpje L’ isle de Jourdain aan de rivier de Vienne, 50 km van Poitiers. De reisafstand vanaf Breda is 800 km. Er is geen geluidslimiet !!!

         

Klimaat
De afgelopen 17 jaar hebben we over het algemeen goed weer gehad met maximaal 1 dag regen en vele jaren zelfs de hele week zon en temperaturen tussen de 18ºC en 25ºC! Dit komt mede doordat het circuit in een gunstige klimaatzone gelegen is.  Meestal is het weer rond deze periode op andere Franse circuits zoals bijv. Ledenon, Pau Arnos, Magny Cours veel slechter. Het is nog niet zo lang geleden dat er in Ledenon 1 meter sneeuw lag en het op Val de Vienne zonnig en 20ºC was!

NIEUW!!! Nu ook transport mogelijk
Voor slechts €195 wordt je motor verzekerd naar plaats van bestemming gebracht en deze uiteraard ook weer mee teruggenomen. Santi Event & Racing Transport verzorgt het transport en het inkratten van de motoren, dit gebeurd op een locatie in Noord Brabant. Je kunt daarnaast ook wat banden, gereedschap, kleding etc. mee laten nemen mits dit maar in het krat past. VOLGEBOEKT!!!

    

Faciliteiten
Het circuit en alle faciliteiten zoals de pitboxen, sanitair en elektra zijn van 2012 – 2015 geheel vernieuwd. Overnachten kan op het rennerskwartierof het is mogelijk om een pitbox voor 2 of 4 dagen aaneensluitend te huren. De pitboxen zijn 5×11 meter en voorzien van elektra, toilet, douche, TV en afsluitbare deuren. Het restaurant La Fermé en het Paddock Café op het circuit zijn dagelijks geopend voor een kopje koffie, lunch, diner en natuurlijk ’s avonds een welverdiend biertje.

paddock_cafe_vdv

Tarieven & mogelijkheden
Je kunt kiezen om 2 dagen te rijden op maandag 3 + dinsdag 4 april of woensdag 5 + donderdag 6 april of je rijdt 4 dagen lang tegen een gereduceerd tarief.

Tarieven:
– 2 dagen: maandag 3 april + dinsdag 4 april = €325
– 2 dagen: woensdag 5 april + donderdag 6 april = €299
– 4 dagen: maandag 3 april t/m donderdag 6 april = €525
– 2 dagen pitbox = €190
– 4 dagen pitbox = €380
– Verzekerd transport = VOLGEBOEKT!
– Persoonlijke videobegeleiding 1 dag = €175
– Dagcursus wegracelicentie = €225

SCHRIJF JE NU IN…..

Je rijdt op één van de mooiste Franse circuits iedere dag 5 sessies van 25-30 minuten.
Deelname staat open voor recreatierijders en licentiehouders. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep en een snelle groep voor licentiehouders die zich perfect kunnen voorbereiden op het nieuwe raceseizoen. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

  13 VV1-6583-005  13 VV1-7670-012

Classics & Youngtimers
Speciale aandacht voor Classics & Youngtimers! Bij voldoende animo stellen wij een speciale groep samen voor classic & youngtimer motorfietsen tot en met bouwjaar 1989.

_DSC4892 (Medium) TR4ALL_Assen_26mei_1 classic Spa_CSBK_pitlane

Test de NIEUWE Ducati Panigale 959 en 1299 S zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de spectaculaire Ducati Panigale 1299S én de Panigale 959. We hebben deze Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

    

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie willen boeken hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze top-instructeurs zoals o.a. Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen, Kevin Valk, Kervin Bos, Jasper Iwema, Ghisbert van Ginhoven, Danny de Boer en Bach Lamboo. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag incl. alle filmbeelden en een certificaat van deelname (dit is exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info.

8368863018_84fc26ffdd_k  13 AJ6-1599-013  Begeleiding_Assen_2

Haal je wegracelicentie bij Trackdays4all!
Je kunt bij ons je KNMV-wegracelicentie, je OW-cup wegracelicentie of je FAME wegracelicentie halen om deel te nemen aan alle wedstrijden onder auspiciën van de KNMV, bij de OW-Cup van de CRT en/of bij de Zomeravondcompetitie. Als je deze dagcursus met goed gevolg aflegt dan krijg je een certificaat waarmee je bij de KNMV, CRT en FAME een wegracelicentie kunt aanvragen. De prijs voor deze intensieve dagcursus is slechts €225 (dit is exclusief het inschrijfgeld).

Banden- en onderdelenservice in Val de Vienne
De Raceservice is alle dagen aanwezig! Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Dunlop en Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de raceservice allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc.

    IMG_3731_zpsbccbf7d1   Slicks

Veringservice
Er is een veringspecialist van HK Suspension (Öhlins & Wilbers) aanwezig om je motor perfect af te stellen voor het circuit.

         

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

NIEUW; Lasservice
Mike Velthuijzen van MVS Engineering is aanwezig voor laswerkzaamheden ter plaatse. Er kan aluminium, RVS en titanium gelast worden. Dus als er iets afbreekt of scheurt, geen probleem!

Fotografie
Ad Kievit van Wegrace Info is weer van de partij om de eerste actiefoto’s van het nieuwe jaar te schieten. De foto’s kun je ter plaatse bestellen en deze worden thuis gestuurd.

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een goedgekeurde integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Specificaties Circuit du Val de Vienne
– Lengte 3768 meter
– Breedte 15-18 meter
– Paddock van 10.000 m2
– Baancommissarissen, arts en ambulance aanwezig
– Is gelegen bij Poitiers, 870 km vanaf Utrecht

CIRCUIT DU VAL DE VIENNE
86150 Le Vigeant
Tel. +33(0)549488638
www.circuit-valdevienne.fr

Reacties zijn uitgeschakeld.