Persoonlijke Video Begeleiding

Wie wil er nu niet in een korte tijd veel vooruitgang boeken ?

   

Wij hebben een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze top-instructeurs zoals o.a. Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen, Kevin Valk, Kervin Bos, Jasper Iwema, Ghisbert van Ginhoven, Danny de Boer en Bach Lamboo. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. Er kan dan een bochtenanalyse gemaakt worden met videobeelden zodat je precies ziet wat je lijn op het circuit is.  Ook zal er aandacht geschonken worden aan het fysieke en conditionele aspect van circuitrijden, een goede conditie van het lichaam versterkt immers de concentratie van de geest!

Onze instructeurs rijden op de gloednieuwe Ducati Panigale 959 en 1299 S. Daarnaast is het mogelijk dat ook jij op één van deze motoren GRATIS kunt proefrijden!

      

De prijs per dag is 175,00 euro incl. een certificaat van deelname maar exclusief het inschrijfgeld voor de circuittraining. De filmbeelden komen enkele dagen later downloadable op deze site. Hieronder is een kort informatiefilmpje te zien over de instructiemethode. Klik hier voor inschrijven en meer info over onze circuittrainingen met persoonlijke begeleiding.

Reacties zijn uitgeschakeld.