Circuit des Ecuyers Hemelvaart 26 & 27 mei en 1 & 2 september

INSCHRIJVEN

Voor het 9e jaar achtereen organiseert Trackdays4all in 2017 nu twee 2-daagse circuittrainingen op het geweldige Circuit des Ecuyers.

Het nieuwe circuit des Ecuyers (geopend oktober 2007) wordt steeds populairder bij de circuitrijders en organiseren wij op veler verzoek in 2017 nu twee 2-daagse circuittrainingen aangezien de afgelopen jaren dit vrij snel volgeboekt was en we telkens lange wachtlijsten hadden.

We hebben weer beslag weten te leggen op twee zeer mooie data namelijk het Hemelvaartweekend van vrijdag 6 mei & zaterdag 7 mei 2016 en
vrijdag 1 september & zaterdag 2 september.

                  

Met een lengte van 3500 meter, maar liefst 17 bochten en hoogteverschillen is dit een zeer technisch en uitdagend circuit (de vergelijking met een reuze rollercoaster of achtbaan werd door veel deelnemers gemaakt). Perfect om het circuitrijden onder de knie te krijgen of om gewoon lekker te trainen. Circuit des Ecuyers heeft alles; van korte technische stukken tot zeer snelle doordraaiers en hoogteverschillen. Daarnaast is het circuit zeer veilig en overzichtelijk met lange uitglijstroken en goede grindbakken.

Ecuyers_groep   Ecuyers_3   Ecuyers_15

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

Er is een geluidslimiet van 95 DB, dit is een veel ruimere norm (+ 7 DB) dan in Nederland maar zorg ervoor dat je motor niet asociaal veel herrie maakt. Dus geen open raceuitlaten zonder DB-killer!

Classics & Youngtimers
Speciale aandacht voor Classics & Youngtimers! Bij voldoende animo stellen wij een speciale groep samen voor classic & youngtimer motorfietsen tot en met bouwjaar 1989.

_DSC4892 (Medium) TR4ALL_Assen_26mei_1 classic Spa_CSBK_pitlane

Het mogelijk om een pitbox te huren. Er zijn slechts 3 pitboxen beschikbaar en deze zijn maar liefst 40 m2 (groot genoeg om ±10 motoren in te zetten), voorzien van elektra en afsluitbare deuren. De kosten bedragen € 380,00 euro voor 2 dagen.

Bereikbaarheid
Het circuit is gelegen bij het gezellige historische stadje Chateau Thierry tussen Reims en Parijs op 440km van Utrecht en 360km vanaf de Nederlandse grens.

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie willen boeken hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze top-instructeurs zoals o.a. Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen, Kevin Valk, Kervin Bos, Jasper Iwema, Ghisbert van Ginhoven, Danny de Boer en Bach Lamboo. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is 175,00 euro incl. alle filmbeelden en een certificaat van deelname (dit is exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info.

8368863018_84fc26ffdd_k  13 AJ6-1599-013  Begeleiding_Assen_2

Haal je wegracelicentie bij Trackdays4all
Je kunt bij ons je KNMV-wegracelicentie, ZAC en je OW-cup wegracelicentie halen om deel te nemen aan alle wedstrijden onder auspiciën van de KNMV, ZAC en/of bij de OW-Cup. Als je deze dagcursus met goed gevolg aflegt dan krijg je een certificaat waarmee je bij de KNMV, ZAC of de OW Cup een wegracelicentie kunt aanvragen. De prijs voor deze intensieve dagcursus is slechts 225,00 euro (dit is exclusief het inschrijfgeld).

Test de gloednieuwe Ducati Panigale 959 en 1299S zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de nieuwste Ducati Panigale 1299S en de Panigale 959. We hebben deze motoren tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

    

Facilitaire voorzieningen
Op de paddock zijn toiletten, douches en elektra aanwezig. Camperen en overnachten kan alleen vanaf donderdag 19:00u t/m zaterdag 18:00u op de (kleine) paddock en het parkeerterrein naast het circuit. Op het parkeerterrein is geen stroom en zijn geen toiletten aanwezig. Het circuit en paddock wordt ’s avonds en ’s nachts afgesloten. Wij adviseren iedereen die een beetje luxe wil daarom ook om een hotel of chambre des hotes te boeken, er zijn vele (goedkope) mogelijkheden in de directe omgeving. Wij sturen je graag een lijst met hotels in de buurt, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Banden- en onderdelenservice in Ecuyers
De Raceservice is alle dagen aanwezig! Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Pirelli en Dunlop banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de raceservice allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc.
    IMG_3731_zpsbccbf7d1   Slicks

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Catering
Er is cateraar aanwezig op de paddock waar je warme en koude dranken, sandwiches en een warme maaltijd kunt kopen.

Brandstof
Het dichtstbijzijnde tankstation is zo’n 5 km van het circuit, neem dus jerrycans mee!

Foto’s
Ad Kievit van Wegrace Info is van de partij om actiefoto’s van jou te schieten. De foto’s kun je ter plaatse bestellen en deze worden thuis gestuurd.

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een goedgekeurde integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

INSCHRIJVEN

Tarieven
– Vrijdag 26 mei & zaterdag 27 mei = €245,00
– Vrijdag 1 september & zaterdag 2 september = €245,00
– Persoonlijke begeleiding 1 dag = € 175,00
– Dagcursus wegracelicentie = € 225,00
– Pitbox 2 dagen = €380,00

Specificaties Circuit des Ecuyers
– Lengte 3,5 km
– Breedte 10-12 meter
– Paddock van 1.500 m2
– Baancommissarissen, arts en ambulance aanwezig
– Is gelegen tussen Reims en Parijs, 440 km vanaf Utrecht en 150 km vanaf de belgische grens

CIRCUIT DES ECUYERS
Ferme de Fary
02130 BEUVARDES
Tel. +33(0)3 23 70 98 61
Fax +33(0)3 23 71 44 89
www.circuitdesecuyers.com

Reacties zijn uitgeschakeld.